Velkommen

Her kan du finne informasjon om senteret, tjenester og kurs vi kan tilby og informasjon om prosjekter. I tillegg finnes en oversikt over bøker og hefter som er gitt ut fra senteret, publikasjonsliste og aktuelle referanser innen traume- og sorgfeltet. På våre temasider finnes informasjon om reaksjoner etter traumatiske hendelser og sorgreaksjoner, hjelp og en rekke andre tekster.
Senter for Krisepsykologi tar imot klienter til utredning, konsultasjon og terapi. Vi ber om at telefon eller brev benyttes for denne type henvendelser.

Prosjekter

Senter for krisepsykologi har flere forskningsprosjekt gående. Prosjektene er i samarbeid med andre forsknings og undervisningsinstitusjoner.

Prosjektbeskrivelser
Fagartikkler
Temaoversikt
Sorggrupper.no
Kriser.no

Arkiv

I arkivet har vi samlet artikkler, nyheter, og annet materiale. Noe er ment for fagfolk, andre ting er rettet mot enkeltpersoner, eller pårørende.

Dersom du ønsker å bestille noe på papir, eller har spørsmål om publisert materiale ta kontakt på epost.

Bøker og brosjyrer fra SfK
SFK i media
Nyheter fra andre media
Video

Våre tjenester

Vi tar i mot mennesker som har kommet i en vanskelig livssituasjon eller som har opplevd sorg og kriser. Her kan du finne informasjon om senteret og tjenester vi tilbyr, i tillegg til en oversikt over resursser, selvhjelp og lenker til andre grupper.

Henvisning og inntak
Samlinger og gruppetilbud
Beredskapsavtaler
Om behandlingsmetoder
Anbefalte nettsider

Nyheter fra andre medier

Her finner du nyheter fra Norge og omverdenen som omhandler fagfeltet vårt.

sorggrupper.no

Finn en sorggruppe der du bor i Norge. Søkeportalen sorggrupper.no gjør det enkelt å finne en sorggruppe i din kommune.

SfK i media

Senter for Krisepsykologi er ofte i mediene. Her finner du nyheter som omhandler medarbeidere fra senteret.

kriser.no

kriser.no har anbefalinger for psykososial oppfølging etter traumatiske hendelser,, og kan være en hjelp for fagfolk i håndtering av krisesituasjoner.

Leave your comment